Jullie willen het allerliefste dat het verhaal van jullie bruiloft wordt verteld. Niet in woorden, maar in beelden. Jullie willen graag foto's die goed weergeven hoe jullie dag was. Voor jullie ligt de nadruk niet per se op de 'grote' momenten van de dag, jullie willen gewoon heel graag ook de tussendoor momenten vastgelegd hebben. De focus hoeft niet alleen op jullie te liggen, jullie willen ook foto's hebben van de mensen waar jullie het meest van houden. 

Niet geheel onbelangrijk: dit wil je laten doen door een fotograaf bij wie je gewoon jezelf kan zijn, met wie je kan lachen en die er echt 100% voor jullie en jullie gasten is. Een fotograaf die er echt bij is die dag en niet een onzichtbare vlieg op de muur is... Herkenbaar? Wij gaan het goed met elkaar vinden!

Weddings

Op zoek naar een mooie trouwlocatie, eten en drinken, een leuke BABS, iemand die muziek kan verzorgen, een fotograaf, een videograaf, een band of een DJ en natuurlijk niet te vergeten: jullie kleding! Trouwen is echt niet iets dat alleen op de dag zelf gebeurt, daar gaan zoveel mooie momenten aan vooraf en vergeet ook zeker niet alle mooie verhalen naderhand. Een ervaring voor het leven, dat is wat het is! 

Ik zou het fantastisch vinden om jullie dag vast te mogen leggen. Hieronder ga ik jullie vertellen wie ik ben als fotograaf, wat ik doe en waar ik zoal op let. Daarnaast kunnen jullie natuurlijk ook foto's van bruiloften bekijken: hier, op mijn blog en op Instagram. En hebben jullie vragen of willen jullie een kennismakingsgesprek inplannen? Vul dan mijn contactformulier in en dan horen jullie zo snel mogelijk van me! 

Wat onwijs gaaf dat jullie gaan trouwen; het is echt zó leuk!

Het is zó belangrijk dat je je goed voelt bij je fotograaf, daar ben ik van overtuigd. Als dat niet zo is, dan ga je dat voelen op je trouwdag en zien op de foto's en dat is precies wat je niet wilt. Je wilt foto's waar je een leven lang met een glimlach naar zit te kijken en die je vol trots wil laten zien. 

Ik vind het daarom ontzettend belangrijk dat jullie weten wie ik ben als persoon. Als jullie een klik met mij voelen en helemaal blij worden van wie ik ben en wat ik doe, dan denk ik echt dat we het ontzettend goed met elkaar kunnen vinden. 

Als trouwfotograaf ben ik er voor jullie én voor jullie gasten. Ik zeg altijd: 'Ik ben niet onzichtbaar. Ik ben 1.87 meter lang, je ziet me wel! En je hoort me ook, want ik wil met jullie gasten in gesprek, weten wat zij doen en vooral hoe ze jullie kennen.' Ik luister graag naar verhalen, zodat ik verhalen kan maken met mijn foto's. Ik kan en wil niet die vlieg aan de muur zijn, of de "onzichtbare" fotograaf die jullie dag vastlegt. Zie mij als een "extra daggast" die er die dag is en die jullie verhaal op een zo mooi mogelijke manier wil vastleggen. 

Een zo mooi mogelijke manier houdt voor mij in dat ik op zoek ga naar verhalen: van jullie, maar ook van jullie gasten. Tijdens een eventuele fotoshoot kan het best zijn dat ik een vraag stel of  jullie vraag op een bepaalde plek te gaan staan, maar verder wil ik jullie zoveel mogelijk jullie ding laten doen. Het "perfectioneren" van een beeld haalt naar mijn idee de perfectie uit een beeld. Dit geldt voor de hele dag. Ik zal mensen bijna nooit vragen om aan de kant te gaan, tenzij het echt niet anders kan. De echtheid van de dag, vol liefde en emotie, dat wil ik vastleggen, zonder me daar al teveel in te mengen. 


'Ik ben erbij! Ik ga er vol overgave in om de mooiste beelden te maken.'

Hierboven heb ik al even uitgelegd wie ik ben en wat voor mij belangrijk is om mijn werk goed te kunnen doen. Mocht je nog niet helemaal goed weten of ik de beste keus voor jullie ben? Als jullie je hierin herkennen, dan denk ik echt dat het helemaal goed gaat komen!! 

Jullie: 
- Houden enorm veel van elkaar
- Houden van goede humor & knetterhard lachen
- Kunnen opgaan in een moment met elkaar
- Laten maar wat graag jullie liefde voor elkaar zien
- Gaan goed op emotie
- Houden van échte foto's
- Houden juist niet van gestaged en "perfect plaatje"
- Willen heel graag een mooie reportage van jullie dag
- Vertrouwen mij dat ik het allermooiste wil voor jullie

Passen wij goed bij elkaar?

3
1

Isabel & Floris

Wauw, wat zijn wij blij met onze trouwfoto's! Precies zoals we graag wilden, met de grote, maar ook juist de kleine 'intieme' momenten.
Naast de geweldig mooie foto's is Ninja ook gewoon een super leuk mens om erbij te hebben. Nogmaals heel erg bedankt voor deze mooie herinneringen!

3
2

jaimy & Maurits

Je hebt de dag echt PERFECT in beelden vast gelegd. We moesten alleen maar lachen tijdens het bekijken van de foto’s en dat was ook het sfeertje. Echt zo zo zo gaaf! 1000 x dank je wel!

3
3

Lianne & Laurens

Wij zijn dolenthousiast en hebben genoten van je aanwezigheid! We zijn lyrisch enthousiast over de foto's die je van ons hebt gemaakt. We zijn aan het genieten!

Portfolio

Trouwreportages starten vanaf 1595,- bij 6 uur fotografie

Dit starttarief is inclusief: 
+ Twee uitgebreide gesprekken: Kennismaking en voorbereiding
+ Minimaal 275 foto's in hoge resolutie
+ Een mooie preview van minimaal 20 foto's  binnen 1 week na jullie bruiloft
+ Een online galerij én slideshow die jullie kunnen delen met familie en vrienden
+ Een luxe verrassingsalbum 15x15cm
+ Reiskosten tot 60 km

Willen jullie dat ik er langer bij ben? Dat zou ik fantastisch vinden! Tijdens ons eerste gesprek kan ik jullie alles vertellen over mijn pakketten. Praktische informatie

Verzenden

Willen jullie een brochure ontvangen of direct een kennismakingsgesprek inplannen? Onwijs leuk!! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op! 

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Kennismaking

@byninjaphotography

Volg me op Instagram

Menu