'Weer een jaar voorbij...' Zei mijn moeder, terwijl ze de tranen in haar ogen had staan. Heel eerlijk: denk jij daar ook weleens over na? Dat het leven soms wel erg snel gaat en soms compleet aan je voorbij lijkt te gaan? Dat je enerzijds denkt: 'Wat fijn dat sommige momenten voorbij gaan!' Maar toch ook: 'Jeetje, wat worden de kinderen oud en wat veranderen ze snel!' Of: 'Pfff, is dat echt al zolang geleden? Dat kan ik me eigenlijk helemaal niet meer echt herinneren...'

Misschien herken je ook dat je door een foto soms weer terug kan gaan naar een persoon, een plek, een moment, een geur of een emotie. Foto's helpen je herinneren en nemen je mee terug in een moment. Foto's vertellen jouw verhaal! 

Ik zeg altijd dat ik alle mooie momenten van het leven vastleg. Ben je zwanger, heb je net een kindje gekregen, heb je een mooi gezin, wil je met je familie op de foto of wil je een mooi portret (van je kind) hebben? Neem dan contact met me op en ontvang vrijblijvend mijn brochure. 

Fotoreportages die je voelt

Ik werk met 3 pakketten die in de basis gelijk zijn aan elkaar. In het kopje 'Over de fotoshoot' kunnen jullie lezen wat je bij elke fotoshoot krijgt. Jullie hoeven vooraf niet te bepalen welk pakket jullie kiezen, dit kan achteraf.

Pakket 1: incl. 15 foto's en een fotoalbum van 15x15cm + 8 pagina's - 259,-
Pakket 2: incl. 30 foto's en een fotoalbum van 20x20cm + 10 pagina's - 399,-
Pakket 3: incl. alle foto's en een fotoalbum van 20x20cm + 16 pagina's - 489,-

Goed om te weten: Bij het boeken van een zwangerschapsshoot ontvangen jullie 10% korting op een newbornsessie. 


Info & prijzen

Terug naar overzicht

Inclusief:
~ 60-90 minuten fotografie
~ Locatie naar keuze
~ Hoge resolutie beelden
~ Styling advies en gebruik client closet
~ Een galerij waar jullie zelf jullie favoriete beelden uit kunnen kiezen
~ Reiskosten binnen een straal van 10 km, daarna €0,35/km

En ook goed om te weten:
~ Alle prijzen zijn inclusief btw
~ Als het regent, verplaatsen we de shoot

Over de fotoshoot

Terug naar overzicht

Sessions

De tekst die ik hieronder deel, stond op mijn muur op de overloop in mijn huis in Zwolle. Ik hoorde 'm jaren daarvoor in de serie 'One Tree Hill'. De tekst sprak me aan, omdat ik het zo herkenbaar vond, omdat het leven zo aan je voorbij kan gaan... En elke keer als ik naar boven liep, zag ik deze tekst. Niet altijd bewust, maar ik zag 'm wel altijd. Waarom ik het hier nu met je deel? Omdat ik het je gun om af en toe stil te staan, bij je leven, bij de mooie momenten, de minder mooie momenten, alles waar je uiteindelijk toch maar heel erg trots op mag zijn. En hoe mooi is het dan als dat waar je trots op bent, op jezelf of je gezin, niet alleen maar een herinnering blijft, maar dat dat ook echt wordt vastgelegd, zodat je er nog heel lang naar kunt kijken, zoals ik elke dag weer naar deze tekst kon kijken. Het is een stuk bewustwording dat ik hoop dat je aan jezelf, je partner of je kinderen mee wilt geven. 

Most of our life is a series of images 
They pass us by like towns on the highway
But sometimes a moment stuns us as it happens
And we know that this instant is more
than a fleeting image 
And we know that this moment, every part of it,
will live on foreverIk werk met 3 pakketten die in de basis gelijk zijn aan elkaar. In het kopje 'Over de fotoshoot' kunnen jullie lezen wat je bij elke fotoshoot krijgt. Jullie hoeven vooraf niet te bepalen welk pakket jullie kiezen, dit kan achteraf.

Pakket 1: incl. 15 foto's  en een fotoalbum van 15x15cm + 8 pagina's - 279-
Pakket 2: incl. 30 foto's en een fotoalbum van 20x20cm + 10 pagina's - 419,-
Pakket 3: incl. min. 60 foto's en een fotoalbum van 20x20cm + 16 pagina's - 499,-

Bij het boeken van een zwangerschapsshoot ontvangen jullie 10% korting op een newbornsessie.

Info & prijzen

Terug naar overzicht

Inclusief:
~ minimaal 2 uur fotografie
~ De fotoshoot lekker bij jullie thuis
~ Hoge resolutie beelden
~ Contact over 'Wat aan te trekken'
~ Een galerij waar jullie zelf jullie favoriete beelden kunnen kiezen
~ Reiskosten binnen een straal van 10 km, daarna €0,35/km

En ook goed om te weten:
~ Alle prijzen zijn inclusief btw
~ Als het een hele donkere dag is, dan kan het soms beter zijn om de shoot te verplaatsen i.v.m. licht in het huis

Over de fotoshoot

Terug naar overzicht

Most of our life is a series of images...

Als je een 'Session' bij mij boekt, dan boek je eigenlijk een fotoreportage, dus: jullie verhaal, maar dan in beelden. Het allerliefst spreek ik met jullie af op een plek die voor jullie een betekenis heeft, omdat jullie er mooie herinneringen hebben of die juist daar met elkaar willen gaan maken. Dit kan dus heel goed bij jullie thuis zijn, maar we kunnen ook op locatie afspreken. Als het maar een plek is waar jullie het idee hebben dat je echt jezelf kunt zijn en je eigen ding kunt doen.

Ik spreek bewust van een fotoreportage, want dat is wat ik het allerliefste doe. Dat ik foto's maak terwijl je met elkaar aan het ontdekken bent, met elkaar praat en lacht, kortom: dat je écht even samen kunt zijn met de mensen die je liefhebt. En natuurlijk bouw ik óók ruimte in voor de foto's waar je dicht bij elkaar staat of zit en met elkaar kunt lachen en knuffelen, want ik kan me heel goed indenken dat dat ook foto's zijn die je graag wilt hebben.

Zelf hou ik enorm van deze combinatie van foto's; het échte leven en jullie liefde voor elkaar. Zo krijg je hele mooie én gevarieerde beelden die een heel mooi plekje kunnen krijgen, niet alleen op je telefoon, maar juist ook aan de muur, of in een mooi fotoboek. 

Ik werk met 3 pakketten die in de basis gelijk zijn aan elkaar. In het kopje 'Over de fotoshoot' kunnen jullie lezen wat je bij elke fotoshoot krijgt. Jullie hoeven vooraf niet te bepalen welk pakket jullie kiezen, dit kan achteraf.

Pakket 1: incl. 15 foto's en een fotoalbum van 15x15cm + 8 pagina's - 259,-
Pakket 2: incl. 30 foto's en een fotoalbum van 20x20cm + 12 pagina's - 399,-
Pakket 3: incl. min. 60 foto's  en een fotoalbum van 20x20cm +16 pagina's - 489,-


* Gezinnen tot 6 personen (meer dan 4 kinderen? Super leuk, jullie zijn heel erg welkom! Grotere families? Dat kan ook, lees dan ook goed het stukje 'Over de Fotoshoot' door.

Info & prijzen

Terug naar overzicht

Inclusief:
~ 60-90 minuten fotografie
~ Locatie in overleg (thuis of ergens buiten)
~ Beelden in hoge resolutie
~ Contact over 'Wat aan te trekken?' 
~ Een galerij waar jullie zelf jullie favoriete beelden uit kunnen kiezen
~ Reiskosten binnen een straal van 15 km, daarna €0,35/km
~ Boeken jullie een familieshoot? Dan reken ik vanaf 6 personen 10,- p.p. extra

En ook goed om te weten:
~ Alle prijzen zijn inclusief btw
~ Bij regen wordt de shoot verplaatst

Over de fotoshoot

Terug naar overzicht

Fotoreportage

Foto's die ik graag maak

Wil je nog meer werk van mij zien? Neem dan een kijkje op mijn blog, daar plaats ik regelmatig nieuwe foto's van reportages die ik heb mogen maken. 

Prijzen starten vanaf 300,- ex. BTW

Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, neem ik contact met je op om een gesprek (via Zoom of bij mij thuis) in te plannen. Ook stuur ik een vragenlijst mee, omdat ik graag meer van jou en je bedrijf wil weten. Aan het einde van dit gesprek spreken we af waar en wanneer we met elkaar foto's gaan maken. Dit kan in jouw bedrijf zijn, maar mocht je geen eigen pand hebben, dan gaan we op zoek naar een geschikte locatie.

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Prijzen zijn excl. btw
~ Reiskosten binnen een straal van 15 km, daarna €0,35/km
~ Alle beelden komen in een online galerij en afhankelijk van het pakket kies je zelf jouw favorieten. 

~ Wil je vaker afspreken? Het is zeker mogelijk om periodiek met elkaar af te spreken. Wil je hier gebruik van maken, dan bied ik hier een abonnement voor aan. Vraag hiernaar in ons gesprek. 

Goed om te weten

Terug naar overzicht

3
1

Simone, stefan, zoë & Lova

Wat een geweldige foto's weer. Je weet ons perfect vast te leggen, precies zoals we zijn. Mooi hoe de foto's me keer op keer laten zien wat ik heb. Magie!

3
2

Aniek, diederik, ties & pleun

Wat hebben wij goede ervaringen met Ninja! 2x een newborn shoot gehad en 1x een zwangerschap shoot! Werkelijk niets is te gek en ze neemt uitgebreid de tijd om je op je gemak te stellen en de foto's zo natuurlijk mogelijk te maken! Zelfs de peuter van 2, die er niet veel zin in had, betrok ze hartstikke leuk waardoor we ook met hem hele mooie foto's hebben zoals hij en wij zijn! Met trots hangen de mooie foto's aan de wand! Veel dank Ninja! ♡

3
3

Familie brinkman

Ninja heeft foto's van onze familie gemaakt en dat is ons enorm goed bevallen! Duidelijke communicatie vooraf en het was zo fijn dat we gewoon 'ons ding' konden doen op de locatie en Ninja ondertussen de mooie foto's maakte. Ze heeft veel geduld en neemt de tijd om iedereen op de foto te zetten. Ook al vind je op de foto gaan niks, omdat het zo ongedwongen is heb je het niet door. En het eindresultaat is prachtig! ♡ Bedankt Ninja!

Tijdens fotoreportages heb ik nooit haast, ik wil niet over een uur alweer ergens anders staan. Ik hou daar niet van, want ik wil er 100% voor jullie zijn. De meeste fotoreportages duren daarom minstens een uur, maar vaker nog anderhalf tot twee uur. Zo hebben we echt de tijd om met elkaar op pad te gaan, elkaar beter te leren kennen en van verschillende situaties foto's te maken. 

De prijzen voor een fotoreportage starten vanaf 279,- Voor dit bedrag krijg je een online fotogalerij waar je zelf 15 beelden mag uitkiezen én een verrassingsalbum. Daarnaast neem ik de eerste 25 km aan reiskosten voor mijn rekening. 

De prijzen voor een portretsessie starten vanaf 129,- per persoon. Voor dit bedrag krijg je ook een online galerij. Hier mag je zelf 3 beelden kiezen. Deze foto's worden bij mij thuis gemaakt.

Wil je meer informatie ontvangen over jullie fotoreportage of willen jullie weten welke pakketten ik nog meer aanbied? Vraag hieronder mijn brochure aan, dan stuur ik 'm je zo snel mogelijk toe. 

Ik werk met 3 pakketten die in de basis gelijk zijn aan elkaar. In het kopje 'Over de fotoshoot' kunnen jullie lezen wat je bij elke fotoshoot krijgt. Jullie hoeven vooraf niet te bepalen welk pakket jullie kiezen, dit kan achteraf.

Pakket 1: incl. 15 foto's en een fotoalbum van 15x15cm + 8 pagina's - 289,-
Pakket 2: incl. 30 foto's en een fotoalbum van 20x20cm + 10 pagina's - 419-
Pakket 3: incl. min. 60 foto's en een fotoalbum van 20x20cm + 16 pagina's - 499 ,-

NB: Deze prijzen gelden tot een groepsgrootte tot 8 personen. Bij groepen die groter zijn, reken ik 10,- p.p. extra.   

Info & prijzen

Terug naar overzicht

Inclusief:
~ 60-90 minuten fotografie
~ Locatie naar keuze
~ Hoge resolutie beelden
~ Contact over 'Wat aan te trekken?'
~ In een galerij kunnen jullie zelf jullie favoriete beelden kiezen
~ Reiskosten binnen een straal van 10 km, daarna €0,35/km

En ook goed om te weten:
~ Alle prijzen zijn inclusief btw
~ Bij regen wordt de shoot verplaatst


Over de fotoshoot

Terug naar overzicht

Prices

Eerst ontvangen jullie van mij een brochure met allemaal informatie over jullie fotoreportage. Hierin kun je bijvoorbeeld meer lezen over wat we afspreken qua locatie en vertel ik meer over kledingkeuze. In deze brochure geef ik antwoord op veel gestelde vragen, zodat jullie weten wat je kunt verwachten van een reportage bij mij. Ook vraag ik aan jullie wat jullie zelf graag vastgelegd willen hebben in deze reportage. Ik stel jullie de vraag: 'Wat maakt jullie jullie?!'

Voor de reportage

01.

Laat ik jullie lekker jullie ding doen! Omdat we van tevoren hebben besproken wat jullie graag vastgelegd willen hebben, weet een ieder wat ze kunnen verwachten. Daarnaast laten we natuurlijk genoeg ruimte voor spontaniteit en onverwachte momenten, want die zijn ook zó leuk om vastgelegd te hebben! We nemen gewoon lekker de tijd, hebben geen haast. Het is belangrijk dat iedereen zich op z'n gemak voelt, want dit zie je terug in de foto's.

Tijdens de reportage

02.

Binnen 3 weken ontvangen jullie van mij jullie foto's. Deze ontvangen jullie in een online galerij, zodat jullie alle foto's op jullie gemak kunnen bekijken. Jullie bepalen zelf of jullie voor een x aantal foto's gaan, of dat jullie alle foto's uit de galerij willen hebben. Jullie krijgen vervolgens een factuur van mij en na de betaling zet ik de galerij met de gekozen beelden voor jullie open, zodat jullie deze kunnen downloaden. Daarnaast kan ik dan aan de slag voor jullie met jullie verrassingalbum. 

Na de reportage

03.

Volgende

Werkwijze

Verzenden

Wil je graag meer informatie of wil je een shoot bij mij boeken? Onwijs leuk!! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Boek jullie shoot

@byninjaphotography

Volg me op Instagram

Menu